>

+ سالادگل کلم

خیلی وقت ه ننوشتم و همین دوباره نوشتن رو سخت تر می کنه. کلی از اینکه هنوز می آیین به اینجا سر می زنید دلگرم و خوشحال می شدم و علیرغم اینکه گاهی تلاش می کردم بنویسم هی نمی شد. این مدت روزهای خوب و خوشی داشتم (جای همگی خالی) مسافرت هایی رفتیم (ایتالیا،‌ آلمان،‌ بلژیک)‌ و تجربه های خوراکی خوشمزه هم داشتم،‌ ولی وقت نمی شد بیام و پست بذارم و روزهای بدی هم داشتم که خدا واسه هیچ کسی نیاره ولی همه ی این بالا پایین ها میشه زندگی که باید باهاش کنار اومد.  بالاخره اومدم و دلم می خواد مثل قبل معمولی اینجا بنویسم.

کلی فکر کردم با چی شروع کنم یه کیک خوشمزه ،‌یا با کیک بستنی،‌ یا غذای مفصل... ولی هیچ کدوم رو ننوشتم و قرعه به نام سالاد گلم کلم افتاد که اینقدر عکس هاش خاک خورده که کم کم یادم می ره چی ها تویش ریخته بودم ( خوب به یادداشت های نصفه نیمه ای دارم ازش). پر حرفی نکنم برم سراغ سالاد.

این سالاد رو یه روزی که گورمند عزیز این سالاد رو گذاشته بود درست کردم با کمی تغییرات که اونم بخاطر چیزهای متفاوتی که تو خونه داشتم، بود. الآن هرچی می گردم که لینک کنم پیداش نمی کنم. گورمندجان ببخشید من خواستم حق امانت داری رو رعایت کنم ولی لینک سالاد گل کلمتون کار نمی کنه!ناراحت

 


مواد لازم برای 3-4 نفر که شام بخورن!

گل کلم متوسط ____________________ نصفی

کرفس ___________________________ یک ساقه

گوجه فرنگی _________________________ 2 عدد

فلفل دلمه ای _________________________ 1 عدد

لیمو ترش ____________________________ 1 عدد (پوست گرفته)*

ذرت ________________________________ یک قوطی کنسرو

قارچ ________________________________ 5 ،6 عدد

نخود فرنگی و هویج ____________________ 1 قوطی کوچک کنسرو (130 گرم)**

زیتون سیاه __________________________ 15 عدد هسته گرفته

سبزی جات معطر خشک برای سالاد***____ 2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون __________________________ به مقدار دلخواه

گوجه خشک ________________________ مقداری****

سس دلخواه _______________________ در صورت تمایل به میزان دلخواهنیشخند

*: من از این لیمو زردها داشتم پوستشون رو مثل پرتقال گرفتم بعد از مقطع عرضی حلقه حلقه بریدم هسته هاش رو در آوردم تا این شکلی شدند:

 

بعدش کمی خردشون کردم.

**: اگر کنسرو نداشتین می تونین خودتون کمی نخود فرنگی رو بپزین و یکی دو تا هویج متوسط (واسه هویج مثل همیشه من توصیه ام اینه که یه کمی شکر و آبلیمو تو آبش بریزین که بی مزه نشه).

***: من مخلوط جعفری، پیاز خشک، سیر خشک، فلفل سیاه ، دم پیازچه ریختم می تونید هرچی دلتون خواست بریزین.

****: یه گوجه خشک هایی هست که من آماده می خرم ولی کاری نداره درست کردنش. معمولاً ایتالیایی ها درست می کنند. می تونین گوجه فرنگی رو 4 قاچ کنین و تو آفتاب خشک کنین بعد بندازید تو روغن زیتون با سبزیجات معطر. میشه تو فر هم خشکشون کرد.  اگر هم نداشتین و دوست نداشتین بی خیال بشید!

طرزتهیه:

گل کلم ها رو ریز گل گل می کنیم با لیموها مخلوط می کنیم.

 

بعد کرفس رو نگینی خرد می کنیم، زیتون ها رو حلقه حلقه می کنیم. هویج رو نگینی خرد می کنیم.  قارچ ها رو هم ریز خرد می کنیم. دیگه هرچی داریم قاطی می کنیم و خوب هم می زنیم تا مخلوط همگنی بدست بیاد!

توی کاسه می ریزیم رویش خواستین می تونید سس بدید ( من کمی سس ماست ریختم رویش! )همین نوش جان.

 

 

نویسنده : کویریات ; ساعت ۱۱:٤٠ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/٢/۳۱
    پيام هاي ديگران()   لینک