>

+ پاستا با گوشت و کرفس

من اصلاً کرفس دوست ندارم مگر نفهمم چه جوری دارم کرفس می خورم!! ولی گاهی دلم می خواد کرفس بخرم! خورشت کرفس و اینها هم اصلاً دوست ندارم.هر دفعه کرفس می خریم من همه اش به فکر اینم که یه بلایی سرشون بیارم که جدید و خوشمزه باشه. معمولاً ساقه های ریز و ظریفش رو تو سالاد می خوریم... ولی بقیه اش...

یکی اش میشه همین پاستایی که خواهید دید...

 


مواد لازم برای دو نفر:

برای سس:

تره فرنگی خرد شده (حلقه حلقه) _____________________١عدد

ساقه کرفس ______________________________________ ٢ عدد

هویج متوسط _____________________________________٢ عدد (رنده شده)

گوشت چرخکرده __________________________________ ٢٠٠ گرم

پیاز متوسط ______________________________________ ١ تا ٢ عدد

گرام ماسالا ______________________________________١ قاشق چایخوری

دارچین _________________________________________ نصف قاشق چایخوری

زردچوبه و پودر سیر ،‌ نمک و فلفل و دیگر ادویه ها ... به میزان لازم

برای پاستا:

پاستا دلخواه (مال من pipe rigate) ____________________ ٣٠٠ گرم

روغن زیتون _____________________________________ ٢ قاشق غذاخوری

شوید خشک ____________________________________ ٢ قاشق غذاخوری

پنیر پارمزان( در صورت تمایل)_________________________ به میزان دلخواه

طرزتهیه:

برای سس، اول پیاز ها رو نگینی خرد می کنیم و پیاز داغ درست می کنیم، تره فرنگی رو  به پیاز اضافه می کنیم و تفت کوچکی می دیم (تفت کوچکلبخند یعنی کمی تفت) بعد گوشت  رو تفت می دهیم و زردچوبه اضافه می کنیم. حالا کرفس نگینی خردشده،‌هویج و ادویه هامون رو اضافه می کنیم. می تونیم مقداری خامه یا creme fraiche اضافه کنیم یا حتی شیر که کمی آبکی تر بشه، ولی من این کار رو نکردم.

 

پاستا رو توی آب نمک کافی می جوشانیم. آبکش می کنیم (آب روی پاستا نریزید.) روغن زیتون و شوید رو با پاستا  مخلوط می کنیم. با مایه ای که درست کردیم و پنیرپارمزان، سرو می کنیم.

 

 

 

نویسنده : کویریات ; ساعت ۱٢:٠۱ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۸/٩/۱٠
    پيام هاي ديگران()   لینک