>

+ شیرینی کشمشی

من عاشق شیرینی کشمشی بودم و هستم.

خاطره ای که دارم اینه که ٣ ساله بودم مهرماه سال ۶۵ پسر عمه ام بدنیا اومده بود و مامانم اینها می خواستند بروند دیدن عمه ام بیمارستان. و طبق معمول تو بیمارستان بچه راه نمی دادند. مامانم می خواستند به هر ترفندی من رو راضی کنم که دنبالشون نرم. گفتند اگه بمونی خونه واست یه جایزه ای خوبی می خرم! من به ذوق جایزه موندم خونه. و وقتی مامانم اینها برگشتند یه جعبه کوچیک شیرینی کشمشی خریده بودند. فکر کنم اولین جعبه شیرینی بود که تو عمرم کادو گرفتم!‌فکر می کردم همه اش ماله خودمه و به هیچ کس نباید بدم. یادمه کلی اش رو یه روزه خوردم و دو تا دونه آخرش رو یه جایی قایم کردم و ذخیره کردم هر روز یه گاز کوچیک ازش می زدم که تموم نشه!

دستور آسون این شیرینی رو از میترا خانم دوست خوبم توی نروژ یاد گرفتم و یه عالم بار درست کردم و تنهایی خوردم! عالیه!


مواد لازم:

کره________________________________________________________ 100 گرم

شکر ________________________________________ یک و یک چهارم دسی لیتر

آرد ___________________________________________ سه و یک چهارم دسی لیتر

بکینگ پادر ___________________________________________یک قاشق چایخوری

تخم مرغ _____________________________________________________نیم عدد

کشمش ___________________________________________یک چهارم دسی لیتر

طرزتهیه:

کره و شکر را مخلوط می کنیم. میزنیم تا سفید بشه. بقیه مواد رو اضافه می کنیم. آخر هم کشمش رو. گلوله های کوچک از خمیر بر میداریم توی سینی می ذاریم با کف دست تختش می کنیم. سینی را روی حرارت 175 سانتیگراد به مدت 10 دقیقه می ذاریم توی فر.

توضیح۱: من همیشه مواد رو ۲ برابر می کنم که تخم مرغش درسته باشه و ۲ تا سینی فر تقریباْ‌کوچیک میشه شیرینی ها!‌

توضیح ۲: من خودم مقدار کشمش رو کم و زیاد می کنم چون خودم پر کشمش دوست دارم و پوآن کشمش دوست نداره!

 

نویسنده : کویریات ; ساعت ۱٢:۳٧ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٧/٧/۱٧
    پيام هاي ديگران()   لینک