>

+ اسنک ماهی آزاد

لیست غذاهایی که ننوشتم از پانزده تا گذشته، و غذاهایی که باید درست کنم و عکسشون رو بگیرم خیلی از اون لیست طولانی تره. توی ردیف غذاهایی که عکسشون هست بالا پایین می رم ، خودم دلم هیچ کدوم رو نمی خواد، یکی اشون رو انتخاب کردم تا نصف ه تایپ کردم دیدم نه! کسی الآن اون رو میل نداره، یوهو خارج از لیست یاد این اسنک افتادم. این رو اصلاً نمی خواستم بنویسم ولی الآن فکر هامو که می کنم می بینم بد هم نیست!

 


مواد لازم برای ۴ تا اسنک:

نان تست (یا نان مشابه آن*) _________________________ ٨ برش

ماهی آزاد دودی _________________________________ ٨ ورق یا کمی بیشتر

کره ( کره نمک دار مخصوص روی نان )________________________ مقداری**

سس دلخواه____________________________________ به مقدار لازم***

شوید خشک ___________________________________ به میزان دلخواه

پنیر گودا یا چدار ورقه ای ___________________________ حدود ۶ ورق****

*: من نان قهوه ای سبوس کامل استفاده کردم.

**: برای تر کردن نان، یا بهتر بگم چرب کردن نان. می تونید به جای کره از سس مایونز استفاده کنید.

***: من از سس خردل،‌ مایونز و سس گوجه فرنگی استفاده کردم. سس کاری، سیر یا هرچی دوست داشته باشین ممکن ه!

****: من از پنیر گودای جوان استفاده کردم،‌ ولی چدار که دمای ذوبش پایین تر هستش رو خیلی ها بیشتر می پسندند. کلاً پنیرگودا رو اینجا گرم نمی کنند. ولی من دوست دارم گرمش کنم گاهی.

طرزتهیه:

روی یک طرف همه نان ها کمی کره می مالیم ( یا سس مایونز یا سس مایونزی که کمی با آبلیمو رقیق شده)

 

بعد روی هر نان یک ورقه ماهی قرار می دهیم و روی ماهی ها شوید می پاشیم. و کمی سس خردل و سس مایونز می دهیم.

 

بعد روی نیمی از نان ها (روی ۴ تا از برش ها) یک ورقه  (یا یک و نیم ورقه) پنیر می گذاریم.

 

روی پنیر رو کمی سس می دهیم. این سس هایی که می ریزیم واسه اینه که همه لایه ها به هم بچسبند.

حالا نان های پنیر دار دو به دو رو روی نان های بی پنیر می ذاریم.ساندویچ ساز (sandwich maker)یا گریل تماسی (؟!)(contact grill)مون رو می گذاریم کمی گرم بشه بعد  و دو تا دوتا یا یکی یکی (بسته به اندازه ی دستگاهمون تست می کنیم اسنک ها رو تویش. حدود ٣ تا ۵ دقیقه کافی ه در حدی که نان مون کمی برشته بشه و پنیر آب بشه.

با سس دلخواه اسنکمون رو سرو می کنیم.

 

 

 

 

 

نویسنده : کویریات ; ساعت ٢:۱۸ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۸/٧/٢۱
    پيام هاي ديگران()   لینک