>

+ سوپ مخلوط سبزیجات

من خیلی سوپ دوست دارم. و هردفعه هم که می خوام سوپ درست کنم هرچی تو خونه دارم می ریزم تویش. واسه همین اینجا خیلی نمی نویسمشون. ولی این یکی رو فکر کردم خوبه بنویسم چون خیلی دیگه کمی متفاوت از بقیه سوپ هایی ه که اینجا داشتم.

 

 


مواد لازم برای ٣ تا ۴ نفر:

نخود سبز __________________________ ١ فنجان (کنسرو یا فریز شده)

سیب زمینی _______________________ ٢ عدد متوسط

هویج _____________________________ ٣ عدد متوسط

فلفل دلمه ای ______________________ ١ عدد

قارچ ______________________________ ٢٠٠ گرم

لوبیا سبز __________________________ ١۵٠ گرم

گوجه فرنگی _______________________ ٢ عدد متوسط

ذرت پخته شده (مثلاً کنسرو)___________ ١ فنجان

سبزیجات معطر *____________________ جمعاً یک قاشق غذاخوری

کره ______________________________ ٢٠٠ گرم

آرد ______________________________ ١ قاشق غذاخوری

جو پرک ___________________________ ۶ قاشق غذاخوری

شیر _____________________________ ٢ لیوان (نیم لیتر)

خامه ____________________________ ٢٠٠ سی سی

آب مرغ ___________________________ ٢ لیوان

*: من سبزی ریحان و ترخان و شوید ریختم.

طرز تهیه:

آب مرغ رو می گذاریم جوش بیاد (اگر از قرص سوپ استفاده می کنید آب جوش رو با قرص مورد نظرتون مخلوط کنید) وقتی جوش آمد،‌ اگر نخود فرنگی تون پخته نیست بگذارید بپزد اگر نه هویج حلقه حلقه شده و لوبیا سبز خرد شده (ریز) رو به آب مرغ اضافه کنید. زمان بدهید تا با درب بسته بپزند.

بعد سیب زمینی نگینی شده و فلفل دلمه ای نگینی شده رو بریزید.

گوجه فرنگی رو توی میکسر بریزیدو سبزیجات معطر رو تویش بریزید و مخلوط رو به سوپ اضافه کنید. 

ذرت و نخودفرنگی (اگر نریختین تاحالا) رو اضافه کنید. بگذارین آروم بجوشه. قارچ رو ورقه کرده به سوپ اضافه کنید. 

جو پرک رو می ریزیم و می گذاریم حدود ١٠ دقیقه بجوشه.

شیر و خامه رو حدود ١۵ تا ٢٠ دقیقه می گذاریم بیرون از یخچال تا به دمای محیط برسه. حالا کره رو آب می کنیم توی شیر جوش بعد آرد رو تویش تفت می دهیم. شیر رو اضافه می کنیم و وقتی دمای حدود ٣٧تا ۴٠ درجه داشت خامه رو اضافه می کنیم می گذاریم با حرارت ملایم جوش بیاد.(بهم می زنیم تا ته نگیره البته مخلوط کلاً رقیق ه و نمی خواهیم مثل سس سفید غلیط بشه. وقتی جوش آمد به سوپ اضافه می کنیم.

حرارت رو ملایم می کنیم تا سوپ بجوشه و به حرارت دلخواهمون برسه. قبل از سرو نمک و فلفل و چاشنی اش رو اندازه می کنیم میشه با خامه تزیین کنیم و گرم سرو می کنیم.

 

 

نویسنده : کویریات ; ساعت ٩:٥٢ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۸/٦/٢٧
    پيام هاي ديگران()   لینک