>

+ کیش مخلوط (سبزیجات و کالباس)

عجب طلسمی شده بود آپ کردن این وبلاگ. یه دو جین مطلب آپ نکرده مونده رو دستم،‌از اون طرف ماه رمضون شروع شده،‌ همزمان دانشگاه شروع شده، مهمونی بازی های قبل ماه رمضون و افطاری،‌ خلاصه می خواستم بهانه بیارم واسه خودم قد خدا که چرا اینهمه آپ نمی کنم! خودم دلم واسه وبلاگم تنگ شده بود. یه کم همه چیز بیشتر روی روال اصلی اش بیفته،‌شاید قانونمند به روز کنم. مثلاً بگم شنبه ها و سه شنبه ها که مجبور بشم!

نوبت یه پست دیگه بود، ولی گفتم به مناسبت ماه رمضون یه غذای سبک مناسب افطار بذارم که خیلی هم شاید تو ایران روتین نباشه.

 

 


مواد لازم برای ۴ نفر:

برای کف کیش:

خمیر مناسب کیش _____________________________ ١ بسته

برای داخل کیش:

کالباس مکعبی خرد شده_________________________ ٢٠٠ گرم

قارچ ورقه شده ________________________________ ١٠٠ گرم

کلم بروکلی ریز شده ___________________________ ٢۵٠ گرم

فلفل دلمه ای نگینی شده ______________________ ١ عدد

پیاز متوسط __________________________________ ١ عدد خلال شده

کره ________________________________________ برای سرخ کردن

پنیر چدار ورقه ای ______________________________ ٢ ورق

برای سس:

تخم مرغ ___________________________________ ۴ عدد

شیر ______________________________________دو سوم پیمانه

نمک و فلفل و ادویه __________________________ به میزان لازم

طرز تهیه:

من از savory tart dough آماده استفاده کردم (به هلندی hartige taart deeg). توی دستور تهیه کیش ماهی آزاد یه جور خمیر مناسب کیش رو نوشته بودم. برای نوع دیگر خمیر این سایت رو پیشنهاد می کنم. اگر هم که خمیر آماده در دسترس دارین چه بهتر.

خمیر رو کف قالب پایِ نچسب پهن می کنیم. (در صورتی که احتمال می دهیم بچسبه قالب رو چرب کنید و کمی آرد بپاشید و سپس خمیر رو یکنواخت کف قالب پهن می کنیم). ااندازه مناسب برای این مقدار مواد قالب تارت ٣٠ سانتی متری با ارتفاع١.۵ تا  ٢سانتی متر است.

 

برای آماده کردن مواد داخل کیش، ابتدا پیاز خلال شده رو توی روغن سرخ می کنیم. پیاز ها رو توی کاسه نسبتاً‌بزرگی می ریزیم.

بعد کالباس ها رو توی تابه ای با کمی کره تفت می دهیم. و به پیازها اضافه می کنیم.

قارچ ورقه شده رو تفت می دهیم مقداری نمک و آبلیمو به اش اضافه می کنیم.و به مخلوط پیاز و کالباس اضافه می کنیم.

کلم بروکلی و فلفل دلمه ای رو باهم تفت می دهیم. و به مخلوط اضافه می کنیم. روغن اضافی این مخلوط رو می گیریم و مواد رو روی خمیر می ریزیم. پنیر ورقه ای رو خرد می کنیم و روی مواد می ریزیم.

برای درست کردن سس تخم مرغ ها رو در ظرفی می شکنیم؛‌ و با همزن دستی یا برقی می زنیم تا یکدست بشه و از حالت لختی در بیاد. شیر رو اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. نمک و فلفل رو به آن اضافه می کنیم. آرام سس رو روی مواد می دهیم.

 

 

کیش رو داخل فری که از قبل گرم کردیم با حرارت ٢٠٠ درجه سانتی گراد به مدت ٣۵ تا ۴۵ دقیقه روی پنجره وسط می پزیم.

وقتی کیش آماده شد،‌ ۵ تا ١٠ دقیقه اجازه می دهیم که کمی سرد بشه،‌ در حدی که از قالب جدا بشه،‌ بعد در بشقاب مناسبی سرو می کنیم.

!:اگر ظرف تارتتان مناسب سرو هست میشه بعد از پخت داخل همان قالب کیش رو سرو کرد.

!!: کلاً هر ماده ای دوست داشته باشین می تونید با موادی که من استفاده کردم عوض کنید. یا چیزی رو حذف کنید. من هر چی داشتم ریختم. شما هم می تونید همین کار رو بکنید.

نویسنده : کویریات ; ساعت ۱٢:٠۸ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۸/٦/٤
    پيام هاي ديگران()   لینک