>

+ موشکوفی

این یه جور دسر چیزی شبیه مسقطی یا فرنی یا بین این ها که در غرب ایران بیشتر می خورند مثلاً ملایر و بروجردو....من از بابام یاد گرفتم که ملایری هستند. توی ماه رمضون هم معمولاً این دسر رو درست می کنند.



مواد لازم برای دونفر

آرد برنج _____________________________________________3 قاشق غذاخوری

شیر_____________________________________________________ 2 لیوان

خلال بادام _________________________________________________ 2 مشت

شکر ______________________________________________ 3 قاشق غذاخوری

گلاب ____________________________________________ نصف قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:


آرد برنج رو توی قابلمه می ریزیم و شیر رو بهش کم کم اضافه می کنیم و بهم می زنیم که کاملاً توی شیر حل بشه. بعد قابلمه رو روی حرارت ملایم می ذاریم و مرتب به هم می زنیم سپس شکر رو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شکر حل بشه. وقتی مخلوط به غلطت ماست رسید و کمی جوشید خلال بادام رو تویش می ریزیم تا یکی دو جوش بزند. بعد گلاب رو تویش می ریزیم و از روی حرارت برمی داریم و توی کاسه های مناسبی می ریزیم و می گذاریم سرد بشه. می توانیم رویش رو با خلال پسته و بادام تزیین کنیم.

میتوانیم برای اینکه خلال بادام هامون نرم تر بشه 15 دقیقه اونها رو توی آب خیس کنیم و بعد توی موشکوفی بریزیم

توضیح:‌ممکن است کمی زعفران توی موشکوفی بریزیم که رنگش زرد بشه و همچنین میشه موشکوفی رو با نشاسته هم درست کرد.

نویسنده : کویریات ; ساعت ۱٢:۳۱ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٧/٧/۱٧
    پيام هاي ديگران()   لینک