>

+ توپ شکلاتی به قول سوئدی ها Chokladbollar

من هم مثل خیلی ها دلم واسه نوشتن و غذا پختن تنگ شده،‌دلم واسه وبلاگ های خوشگل و خوشمزه خوندن و نظر دادن تنگ شده،‌ دلم واسه آروم بودن تنگ شده، دلم واسه معمولی بودن تنگ شده. همه چیز تو یه سکوت تلخ و وحشتناکی فرورفته و من هم تو اون بهت و سکوت دلم می خواد به خودم و بقیه یواشکی بگم نذارین امید بمیره... واقعاً واسه ایران و ایرانی روزهای بهتری آرزو می کنم و آرزو دارم یه روزی برسه که همه امن ترین،‌ بهترین و قشنگ ترین جای دنیا رو وطنمون ، ایرانمون بدونیم. می دونم این میسر نمیشه مگر به دست های خودمون. به امیدروزهای قشنگتر...

و حالا بعد کلی وقت آشپزی... یه شیرینی خیلی آسون واسه اینکه کام همه تون همیشه شیرین باشه و تو شادی هاتون بخورینش.

 


مواد لازم برای حدود ٢٠ عدد توپ شکلاتی:

کره یا مارگارین ___________________________١۵٠ گرم

خاکه قند _______________________________ ٢ دسی لیتر‌(٢٠٠ سی سی)

جوپرک _________________________________ ٣.۵ دسی لیتر

پودر نارگیل ______________________________ ١ دسی لیتر

وانیل ___________________________________ ١.۵ قاشق غذاخوری

پودر کاکائو _______________________________۴.۵ قاشق غذاخوری

قهوه یا آب _______________________________ ٢ قاشق غذاخوری

برای تزیین:

پودر نارگیل _______________________________ به میزان لازم

طرزتهیه:

کره رو با خاکه قند می زنیم تا کرم مانند بشه،‌ جو پرک رو اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.

 

سپس پودر نارگیل و کاکائو  و وانیل رو اضافه می کنیم. اگر طعم قهوه رو دوست دارین ٢ تا ٣ قاشق چایخوری نسکافه معمولی رو با ٣ قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و به مایه اضافه کنید. در صورتی که از طعم قهوه خوشتون نمی آد و یا به هر دلیلی پرهیز می کنید از قهوه ٢ تا ٣ قاشق آب به مایه اضافه کنید.

مایه رو با دست ورز می دهیم تا یکدست بشه.

 

حالا توی کاسه مقداری پودر نارگیل می ریزیم.

 از مایه گلوله های کوچکی به اندازه گردو یا کمی کوچکتر برمیداریم،‌ کف دست گرد می کنیم و توی کاسه محتوی پودر نارگیل می اندازیم.و می غلطونیمش جوری که همه طرفش پودر نارگیل بچسبه. همین کار رو ادامه می دهیم تا همه مایه مصرف بشه. گلوله ها رو قبل از سرو ٢ تا ٣ ساعت توی پخچال می گذاریم تا سفت بشه.

 

در صورتی که می خواهید به مدت طولانی تری نگه دارین شیرینی رو،‌این کار ممکنه و این شیرینی قابل فریزشدن هست.

منبع

نویسنده : کویریات ; ساعت ٥:۳۸ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۸/٤/۱۱
    پيام هاي ديگران()   لینک