>

+ خوراک میگو زرین

اینقدر اخبار انتخابـ ـات وقت گیر و از اون بیشتر انرژی گیر است و آدم بایداز فکرش و ذهنش هزینه کنه که واقعاً من چند روز میشه که اصلاً صفحه مدیریت کاربر روباز نکردم. خیلی روزهای نفس گیری شده، من دیروز از وقتی صبحانه خوردیم تا ساعت ده شب پای لپ تاپ خبر می خوندم و اصلاً گرسنه ام نشدم. بیچاره پوآن!!! خلاصه همه رو گفتم که هم اگه سر نمی زنم و نظر نمی دم و هم اگه کم آپ می کنم خودم رو توجیه کرده باشم که البته می دونم بقیه هم دست کمی از من ندارند.

 

این غذا گونه تغییر یافته یه غذای خوب و خوشمزه هندی ه که چون تغییراتش زیاد بودمن تصمیم گرفتم فعلاً این رو بذارم تا بعداً اگه فرصتی شد اون غذای هندی رو به اسم خودش و با دستور اصلی اینجا خواهم گذاشت.

 


مواد لازم برای دونفر:

میگو پاک کرده _______________________________۴۵٠ گرم

پیاز متوسط _________________________________ ٢ عدد

فلفل دلمه ای _______________________________ ١ عدد ( ترجیحاً زرد رنگ)

پودر نارگیل** __________________________________ ٣ قاشق غذاخوری

شیر یا شیرنارگیل _____________________________ ١۵٠ سی سی (یک استکان)

گوجه فرنگی _________________________________ ١ عدد درشت

زیره ________________________________________ ١ قاشق چایخوری

گرام ماسالا __________________________________ ١ قاشق غذاخوری

زنجفیل تازه رنده شده ___________________________ ٢ قاشق چایخوری*

سیر رنده شده ________________________________ ٢ حبه*

سس خردل __________________________________ ١ قاشق چایخوری

پودر کاری ____________________________________ ١ قاشق غذاخوری

زغفران دم کرده ________________________________ نصف استکان

*: می توان از ginger garlic paste به عنوان جایگزین استفاده کرد.

**: می توان از نارگیل تازه استفاده کرد، در این صورت ممکن است شیر نارگیل را حذف یا مقدار آن را کم کنیم.

طرزتهیه:

در قابلمه یا ماهی تابه گودی مقداری روغن می ریزیم،‌ گرام ماسالا رو به روغن اضافه می کنیم،‌ پیازها رو نگینی می کنیم و داخل روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود.

در این فاصله داخل میکسر فلفل دلمه ای‌،‌پودر نارگیل،‌ شیر،‌گوجه فرنگی، زیره و ۴ تا ۵ عدد از میگو ها رو میکس می کنیم.

وقتی پیاز ها سرخ شد، مخلوط بالا رو به پیازداغمون اضافه می کنیم. زنجفیل و سیر و خردل و پودر کاری رو هم اضافه می کنیم اجازه می دهیم سس کاملاً غلیظ شود.

 

میگوها رو به سس اضافه می کنیم و حدود ١٠ دقیقه زمان می دهیم که میگو ها پخته شوند. دقت کنید میزان پختگی میگوها به ذائقه شما بستگی دارد. من به شخصه ترجیح می دهم که میگو مدت کوتاهی پخته شود. ضمناً میگو هنگام پختن آب می اندازد به همین منظور قبل از اضافه کردن میگو به سس،‌ اجازه دهید سس غلیظ تر از حد مطلوبتان باشد.

در مرحله آخر زغفران را به خوراک اضافه کرده، و خوراک را در ظرف مناسب با نان یا برنج سرو می کنیم.

 

نویسنده : کویریات ; ساعت ۱٢:۳٩ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۸/۳/۱٩
    پيام هاي ديگران()   لینک