>

+ پتاژ کاهو

یه دفعه حدودهای سال ٧١-٧٢ تلویزیون شبکه دو این پتاژ رو یاد داد و من و خواهر کوچیکم تصمیم گرفتیم درست کنیم. اون موقع خیلی کوچولوتر از اونی بودیم که مامانی بده واسه مهمونی ها ما یه غذا رو درست کنیم. ولی مامانی اولین بار این کار رو کرد و یادم می آد حدود ١۵ -١۶ تا مهمون داشتیم مامانی گفت بیاین این چیزی که یاد گرفتین رو درست کنید!‌ ما این پتاژ کاهو رو درست کردیم و همه کلی تعریف کردند و ما هم کلی اعتماد به نفس پیدا کردیم و این پتاژ‌تو خانواده ما به اسم ما ثبت شد!


مواد لازم برای 4 نفر

کاهو _________________________________________________ 1 کیلو

آب گوشت ______________________________________________ 4 لیوان

سس سفید ____________________________________________ 2 پیمانه

خامه ________________________________________________ 150 گرم

آبلیمو ____________________________________________ به میزان دلخواه

جعفری خرد شده __________________________________ 2 قاشق سوپخوری

طرزتهیه:

کاهو رو ریز خرد می کنیم و با مقدار کمی آب می گذاریم بپزد. وقتی کاملاً پخت و آبش توی خودش تمام شد توی مخلوط کن می ریزیم و کاملاً میکس می کنیم. آب گوشت رو توی قابلمه ای که می خواهیم پتاژ رو تویش درست کنیم می ریزیم و می گذاریم جوش بیاد. بعد کاهو رو که میکس شده به آب گوشت اضافه میکنیم و میگذاریم چند جوش بزنه. بعد سس سفید رو (با 6 قاشق آرد) توی پتاژ می ریزیم. می گذاریم با سس هم چند جوش بزنه. آبلیمویش رو اندازه می کنیم و از روی حرارت برمیداریم. حدود 100 گرم از خامه رو توی پتاژ می ریزیم و هم می زنیم بعد پتاژ رو در ظرف مناسبی می ریزیم و رویش رو با خامه و جعفری خرد شده تزیین می کنیم.

نویسنده : کویریات ; ساعت ۱٢:٥۸ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٧/٧/۱٦
    پيام هاي ديگران()   لینک