>

+ نکته های خوب

اینجا می خواهم نکته هایی که بلدم و استفاده می کنم بنویسم که خودم یادم نره به درد شما ها هم شاید بخوره:

تخم مرغ:

  • تو کیک و سوفله و امثال اون که لازم است پف کنند و بالا بیان معمولاْ باید زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کرد و خیلی خوب با همزن زد. همیشه اول زرده رو بزنید. تیغه همزن رو بشویید و کاملاْ‌خشک کنید و بعد سفیده رو بزنید. 
  • سفیده تخم مرغ اگه با آب یا مقداری از زرده تخم مرغ قاطی شده باشه اونجوری سفت و سفید نمیشه!
  • اگه مقدار کمی سفیده تخم مرغ داخل زرده شد اشکالی نداره ولی اگه یه ذره از زرده وارد سفیده شد با پوست تخم مرغ می تونید درش بیاورید و توی زرده تخم مرغ بریزید.
  • پوست تخم مرغ اگه افتاد تو تخم مرغ با یه تیکه پوست تخم مرغ درست بیاورید.

کاغذ شیرینی پزی:

  • اگه کاغذتون لوله شده بود و سخت می شد توی سینی فر پهنش کرد چند قطره آب کف سینی فر بپاشید کاغذ رو رویش پهن کنید. اون وقت به سینی می چسبه و می تونید راحت کارتون رو ادامه بدید.

پلو و چلو:

  • اگه برنجتون شور شد موقع دم کشیدن یه سیب زمینی پوست بکنید و خرد کنید و در طی فرآیند دم کشیدن بچینید روی برنج نمک اضافی برنج رو می گیره