>

+ تبدیل اندازه ها

من سعی می کنم معمولاً‌ واحد ها رو توی وبلاگم به سیستم استاندار جهانی بنویسم ولی خوب خیلی اوقات نمیشه! بعضی چیزها رو مشتی بلدم،‌ بعضی ها رو حجمی،‌  بعضی ها رو وزنی. خیلی وقت ه می خوام اینجا یه تبدیل جامع و کامل بذارم که حرف همدیگر رو بهتر بفهمیم،‌ ولی هی نمیشه و نمیشه. تا امروز تصمیم گرفتم فعلاً چیزهایی که بیشتر همه اشکال دارند رو بنویسم،‌ تا یه روزی کاملش کنم.

واحدهای آرد __________________________________________________________________________

١ دسی لیتر آرد سفید=٠.١ لیتر=۵٠ گرم

١ قاشق غذاخوری آرد سفید=١٠ تا ١٢ گرم

١ دسی لیتر آرد سیب زمینی =٨٠ گرم

واحدهای حجم به وزن دیگر __________________________________________________________________

١ قاشق غذاخوری کره =٢۵ گرم

١ قاشق غذاخوری کره آب شده = ١۵ گرم

١ دسی لیتر روغن =٨٠ تا ٩٠ گرم

١ دسی لیتر شکر = ٨۵ گرم

١ قاشق غذاخوری شکر =١۵ تا ٢٠ گرم

واحد پیمانه و واحدهای امریکایی _____________________________________________________________

١ لیوان = ١ پیمانه استاندارد متریک= ٢٥٠ سی سی (میلی لیتر)=٢.٥ دسی لیتر

١ پیمانه امریکایی = ٢٣٦ میلی لیتر ( دو نوع پیمانه دارند امریکایی ها که یکی دیگه اش ٢٤٠ میلیتر ه که میشه یه لیوان سرخالی)

١ قاشق غذاخوری امریکایی =١٤.٧٨ میلی لیتر

١ قاشق چایخوری امریکایی=٤.٩٣ میلی لیتر

__________________________________________________________________

در مورد مایه خمیر:

وقتی من می نویسم ٥٠ گرم یعنی ٥٠ گرم مایه خمیر تازه. ولی خودم هیچ وقت مایه خمیر تازه استفاده نمی کنم. اون مایه خمیر خشکی که من با مواد خشک مخلوط می کنم هر ١٢ تا ١٤ گرمش جای ٥٠ گرم مایع خمیر تازه است.  به نوع مایه خمیرتون،‌ اینکه برای چقدر آرد هست هر بسته اش و دستور روی بسته اش توجه کنید که دچار مشکل نشوید.