>

+ مافین پوره سیب (بدون تخم مرغ)

بعداً نوشت:

من این پست رو دو، سه هفته پیش فکر کنم اینجا نوشته بودم و فقط عکس هایش مونده بود. الآن که اومدم پست رو بذارم خالی از لطف ندیدم که اینجا که یه پست مافینی می ذارم یه توضیحی راجع به فرق مافین با کیک فنجانی بدم. خیلی اوقات خیلی ها (حتی قبلاً ها خود من) فکر می کنند که مافین همون کیک فنجانی (یا کاپ کیک) ه. ولی خوب این درست نیست. این پست یه نمونه ی کامل مافین ه و هیچ جوری کیک فنجانی نیست.

بعضی ها که فکر نمی کنند مافین و کاپ کیک عین همند به اشتباه فکر می کنند اگه مافین رو تزیین کنیم (یعنی مافین با فراستینگ منظورم ه) اون وقت میشه کاپ کیک. که خوب این هم درست نیست و در واقع تفاوت مافین و کاپ کیک (کیک فنجانی) کمی اساسی تر از این ه و در بافتشون ه. من چیزهای جالبی تو اینترنت راجع به تفاوت مافین رو کاپ کیک خوندم. یکی اش که خیلی بامزه بود اینه:

If you threw a cupcake against the wall, you would hear something of a "poof!" If you threw a muffin, you would hear a "thud!"

شاید قابل فهم تر باشه که آدم بگه بافت مافین بیشتر شبیه نان ه و بافت کاپ کیک شبیه (عین) کیک ه. مافین لزوماً شیرین نیست گرچه اکثر اوقات هست. برای نمونه ی یک مافین معروف غیرشیرین میشه مافین انگلیسی رو مثال زدکه کاملاً مزه ی نان میده و حتی مایه خمیر می خواد برای خمیرش (منظورم اینه که هیچ کیک نیست).  من این صفحه رو در بیان تفاوت مافین و کاپ کیک جامع دیدم.

________________________________________________________________

بعد از اسباب کشی اولین چیزی که تو فر جدیدمون امتحان کردم این مافین بود. یه چیز سریع و ساده می خواستم بپزم که فقط تنظیمات فر دستم بیاد.

تو خونه پوره ی سیب داشتیم و این مافین از حیث بی تخم مرغی اش واسم جالب بود و بسیار بی دردسر...

...
طرز تهیه
نویسنده : کویریات ; ساعت ٦:٢٤ ‎ق.ظ ; ۱۳٩٠/٥/٢٤
    پيام هاي ديگران()   لینک

+ نوعی کاری مرغ

امان از گرفتاری های خوب و معمولی! که نه آدم دلس می آد بهشون قُر بزنه نه اینم که میشه قُر نزنه... چون نمی ذارند آدم به کارهای دیگه اش برسه. ولی بازم خدا رو شکر که فرصتی شد یه بار دیگه بیام اینجا و پست بنویسم.

این کاری مرغ رو که می خوام بنویسم از خودم درآوردم. یعنی یه خورشت با مرغ می خواستم درست کنم هر ادویه و چیزی که خونه داشتیم ریختم تویش و سعی کردم شبیه به کاری های هندی باشه و این شد حاصل کار...

...
طرز تهیه
نویسنده : کویریات ; ساعت ٤:٤٦ ‎ق.ظ ; ۱۳٩٠/٥/٢٤
    پيام هاي ديگران()   لینک