>

+ برنج نارگیلی با مرغ و آناناس

توی سوپر مارکت داشتم خرید می کردم، عکس این غذا بخاطر کاسه آبی و رنگی رنگی بودنش چشمم رو گرفت!! بعد نگاه کردم از ایده ی دم کردن برنج با شیر نارگیل خوشم اومد. شیر نارگیل خریدم اومدم خونه که درست کنم، یوهو دیدم فلفل دلمه ای نداریم. ولی دیگه تصمیمم رو گرفته بودم و درستش کردم.

اگه ایده های نو رو دوست دارین و برنج شیرین می پسندید حتماً حتماً امتحانش کنید، اگه نه مثل همسرخان، خیلی از طعم غذا خوشتون نخواهد اومد.

 

...
طرز تهیه
نویسنده : کویریات ; ساعت ٢:٠٤ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/۳/٢٦
    پيام هاي ديگران()   لینک

+ کیک تولد قشنگ و آسون با مارزپان

گفتم کیک تولدم رو خودم درست کردم! از قول پوآن هم روی کیک نوشتم و کلی خودم رو تحویل گرفتم. ولی اینکه چرا کیک با مارزپان (به قول لهجه ی من درآوردی نروژی من :ماشیپان) حکایتی است برای خودش...

چند روز دیگه میشه دو سال که من از نروژ اومدم هلند و در طی این دوسال اینقدر دنبال مارزپان گشتم و گشتم و گشتم که دیگه همکارهام موهاشون رو از دست من می کنند که مگه یه مارزپان تو زندگی چقدر مهم ه!کلافه راستش خیلی مهم نیست! من خودمم مزه اش رو اونقدرها نمی ستایم! چیزی که ستودنی است در مورد مارزپان این ه که خیلی راحت و آسون میشه کیک خوشگل درست کرد، و از اون جالب تر اینه که هر طرح و رنگی که در مخیله اتان بگنجه رو می تونید مثل خمیر بازی با مارزپان درست کنید و بذارید روی کیک و دیگران ازش لذت ببرند. خوشمزه

من اینجا هدفم آموزش طرح خاصی نیست چون خیلی اینکاره نیستم، کلاً هم خیلی حوصله تزیین ندارم! بیشتر از خوردن شیرینی لذت می برم و پختنش، تزیینش بماندواسه همه شمایی که خیلی هنرمند هستین.  هدف این پستم گفتن نکات ساده و اولیه در مورد کار با مارزپان ه.

برای کسانی که احیاناً با مارزپان آشنایی ندارند بگم که مارزپان از مخلوط خاکه قند و مغز بادام (می تونه بادام تلخ باشه) درست میشه و می تونه به عنوان شیرینی ، تزیین کیک ، یا مغز شکلات یا هوار تا کاربرد دیگه ازش استفاده بشه. مارزپان رو توی ایران احتمالاً می تونید از قنادی ها بخرید، توی نروژ و سوئد می تونید توی همه بقالی ها (سوپرمارکت ها) پیداکنید و توی هلند تقریباً نمی تونید پیدا کنید بقیه جاها مطمئن نیستم! نیشخند

...
طرز تهیه
نویسنده : کویریات ; ساعت ۱:٥۳ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/۳/۱۱
    پيام هاي ديگران()   لینک