>

+ پاستا با ماهی آزاد

من از وقتی از ایران اومدم بخاطر همین مسئله خوردن غذای حلال به شدت ماهی خور تر شدم نسبت به زمانی که ایران بودم. و این قضیه خوردن ماهی خام و دودی و پخته و... واسم معمولی تر کرده. تو ایران ماهی رو فقط سوخاری شده و با نارنج و آبلیمو و... می خوردم ولی الآن یه جورهایی می خورم و کلی دوست دارم که خودمم فکرش رو نمی کنم!‌

همسرم هم چون جنوبی ه اصولاً بنظر می رسه که باید خیلی ماهی خور باشه. اون روزی که به اش گفتم پاستا داریم باماهی گفت من دوست ندارم. ولی وقتی خورد به اش گفتم دوست داشتی؟ گفت آره خیلی خوب بود!‌

همه رو گفتم که بگم گرچه پاستا با ماهی اصلاً عجیب نیست ولی واسه خیلی ها روتین نیست تو ایران که پاستا رو اینجوری بخورند،‌ من می خوام بگم سنت شکنی ها همیشه هم بد نیست. امتحان کنید شاید دوست بدارین.

 

...
طرز تهیه
نویسنده : کویریات ; ساعت ۳:۳۱ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۸/٤/٢۸
    پيام هاي ديگران()   لینک

+ کیک بستنی شکلاتی

تابستون ه و کیک بستنی به نظر من خیلی مناسبت داره. دیگه اگه شکلاتی باشه چه بهتر. وقتی هم که موقع درست کردنش به آدم کلی خوش بگذره چه بهتر تر!! دوستم اومده بود خونه مون و باهم آشپزی می کردیم. واسه دسر هم کیک بستنی درست کردیم کلی خوش گذشت و کلی تفریح کردیم و آخرش خودمون و همسرامون رو با خوردنش به فیض اکبر رسوندیم... اینقدره خوب بود... جای همگی اونهایی که کیک بستنی خورند خالی.

 

...
طرز تهیه
نویسنده : کویریات ; ساعت ۱٢:٤٧ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۸/٤/٢٢
    پيام هاي ديگران()   لینک

+ ته چین قالبی مرغ

من و ته چین همدیگر رو خیلی دوست داریم!!‌وقتی خونه بابام بودم که هر روزی مامان می پرسیدند که ناهار چی دوست دارین من سفارش ته چین می دادم! مامانم هم بنده خدا نه نمی گفتند!‌حتی اگه کلی کار داشتند و بیرون می بودند،‌ دیگه سریع درست می کردند و می ذاشتند تو فر. ته چین های مامانی خیلی خوب میشد. من اینجا چند بار درست کردم به اون خوبی نشد. همه اش هم غر می زدم که مشکل ه فر هستش و اونجوری که باید ته دیگ نمی بنده. تا بالاخره در سفر ایران وردست مامان نشستم و فوت های کاسه گری اش رو یاد گرفتم و اینم نتیجه اش.

 

راستی بحثی بود بین من و برخی افراد که ته چین باید قالبی باشه یا برنجش دون باشه!‌خلاصه من به این نتیجه رسیدم که ما تو تهران ته چین رو قالبی درست می کنیم و شاید در شهرهای دیگه ایران به چیز دیگه ای بگویند ته چین.

...
طرز تهیه
نویسنده : کویریات ; ساعت ۱:۱۱ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۸/٤/۱٦
    پيام هاي ديگران()   لینک

+ توپ شکلاتی به قول سوئدی ها Chokladbollar

من هم مثل خیلی ها دلم واسه نوشتن و غذا پختن تنگ شده،‌دلم واسه وبلاگ های خوشگل و خوشمزه خوندن و نظر دادن تنگ شده،‌ دلم واسه آروم بودن تنگ شده، دلم واسه معمولی بودن تنگ شده. همه چیز تو یه سکوت تلخ و وحشتناکی فرورفته و من هم تو اون بهت و سکوت دلم می خواد به خودم و بقیه یواشکی بگم نذارین امید بمیره... واقعاً واسه ایران و ایرانی روزهای بهتری آرزو می کنم و آرزو دارم یه روزی برسه که همه امن ترین،‌ بهترین و قشنگ ترین جای دنیا رو وطنمون ، ایرانمون بدونیم. می دونم این میسر نمیشه مگر به دست های خودمون. به امیدروزهای قشنگتر...

و حالا بعد کلی وقت آشپزی... یه شیرینی خیلی آسون واسه اینکه کام همه تون همیشه شیرین باشه و تو شادی هاتون بخورینش.

 

...
طرز تهیه
نویسنده : کویریات ; ساعت ٥:۳۸ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۸/٤/۱۱
    پيام هاي ديگران()   لینک