>

+ حدود یک ماه بعد از کریسمس از کریسمس می گویم

خودم خجالت می کشم از خودم که اینهمه وقت ه این وبلاگم رو حتی وقت نکردم صفحه اش رو باز کنم و باید کم کم به خودم بقبولانم که با یه دست هوار تا هندوونه نمیشه برداشت و نباید هنوز از خودم توقع داشته باشه هفته ای دوبار اینجا رو آپ کنم گرچه دلم می خواد. ازاون بیشتر دلم می خواد بیشتر به وبلاگ همه سر بزنم، خوراکی خوشمزه ببینم و ایده ی جدید بگیرم ولی اینقدر کار دارم که گاهی یادم می ره بخورم چه برسه به...

حدود یک ماه ار کریسمس میگذره یادم می آد پارسال قبل از کریمسمس نوشته بودم طرز تهیه سالاد والدورف رو بنویسم که بعضی ها رسم دارند شب کریسمس و بعضی ها هم شب سال نو بخورند. ولی نشد و موند و موند و موند... تا امسال می خواستم حتماً شب سال نو بنویسم که بازهم...

ولی می دونین (خوندین- دیدین) که ما بین کریسمس و سال نو نروژ بودیم! بنابراین تصمیم گرفتم کمی از خوراکی های اونجا تو این ایام بگم.

این پست گرچه خیلی دیر ولی راجع به چیزهای خوشمزه ای ه که تو نروژ خوردیم به همین مناسبت!

...
طرز تهیه
نویسنده : کویریات ; ساعت ٩:٢٠ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۸/۱٠/۳٠
    پيام هاي ديگران()   لینک

+ باقالی پلو با گوشت (ماهیچه)

باقالی پلو هم غذای مجلسی ه هم غذایی ه که آسون ه تو برنامه روزانه خیلی خانواده های ایرانی هست. هم خوشمزه است همین هم که هر کسی یه مدلی دوستش داره. نکته ی جالبش این ه که خیلی ها دوستش دارند. حالا با روغن حیوانی، با مرغ،‌با گوشت. تو خونه ما، مامانم همیشه رأی می گرفتند که با گوشت یا مرغ. من همیشه با گوشت رأی می دادم! و بعد اختلاف نظری بود بین من و برادرم که تو گوشتش رب بریزه مامانم یا نه!

حالا من یه دور باقالی پلو رو با باقالی زرد توضیح دادم. ولی اینکه این پست رو می خوام دوباره بذارم واسه اینه که من اینجا تو سوپر مارکت های هلندی باقالی سبز پیدا کردم.(کنسرو) و با شادمانی دیگه باقالی پلو رو با باقالی سبز درست می کنم. و نکته ی دیگه درست کردن گوشت ه. که همه حتماً بلد هستین. ولی همین جوری می خوام بگم من چه جوری درست می کنم.

 

...
طرز تهیه
نویسنده : کویریات ; ساعت ۱٠:۳٧ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۸/۱٠/٦
    پيام هاي ديگران()   لینک